En lysande
digital närvaro

Oavsett verksamhet skapar vi en lysande digital närvaro!
Kort och koncist! Precis som Chillicon webbyrå, i över 15 år.

Scrolla ner
01

Webb, reklam och tryck,
i över 15 år!

Med en erfarenhet inom webbdesign och webbutveckling som går tillbaka till slutet av 90-talet och en webbyrå som startades 2004 har vi en stabil bakgrund att stå på. Vi arbetar med våra kunder, inte åt våra kunder! Det betyder full insyn i hela processen för varje projekt, från "ritbordet" till färdig/lanserad produkt. Kunders spontana känslor och tyckande är det som driver oss och vi välkomnar självklart både ärlig kritik och lyckliga utspel.

01.

Mer än en samarbetspartner

Tänk dig en medarbetare som aldrig går på rast, som aldrig blir sjuk, som aldrig gnäller på den obekväma stolen och inte ens dricker kaffe. Den samarbetspartnern kan vi bli i din verksamhet.

Hon

Camilla

Projektledning, trycksaker och webb / innehållshantering

Camilla grundade företaget Chillicon Media år 2004, vilket 2006 blev Chillicon AB. Camilla sköter planering, samordning och strukturering av pågående och nya projekt samt har den huvudsakliga kundkontakten för befintliga och nya kunder. Hon har hand om löpande underhåll såsom uppdateringar och support för en stor mängd webbplatser samt skapar trycksaker och digitala produktioner såsom annonser, banners, manualer, foldrar, produktblad etc.

Han

Fredrik

Produktion, programmering och design / grafiska profiler

Fredrik har det kreativa ansvaret för all nydesign av webbplatser, grafiska profiler, logotyper etc och arbetar med gränssnittsutveckling (HTML/CSS/Script) i responsiv design. Fredrik ansvarar också för utveckling och programmering/simulering av prototyper, en arbetsmodell vi ofta arbetar med i större, mer komplexa projekt där användarflöden och design behöver utvärderas innan systemutveckling tar vid.

02.