Webbdesign

Professionell och kreativ webbdesign är ett område som vi stolt framhäver lite extra. Vi sätter en ära i att skapa en layout och upplevelse som både våra kunder och våra kunders kunder tycker är alldeles enastående. Vi har mycket lång erfarenhet som formgivare och skapar genomtänkta layouter som varken ger avkall på kreativitet eller funktionalitet.

Största vikt ligger vid just era önskemål och vi väger självklart in allt från era värderingar och vision kring vad webbplatsen skall förmedla, till vilken primär målgrupp ni har till hur er logotyp är utformad.

Vi anser att upplevelsen och intrycket av en webbplats starkt bidrar till om webbplatsen tillför eller förstör för övrig verksamhet. Rätt hanterat blir det ett kraftfullt komplement i den totala företagsidentiteten som i slutändan genererar nya kunder.

Responsive design

Vi bygger alla nya webbplatser utifrån responsive design, oavsett om det är en skräddarsydd lösning eller en WordPress implementering. Sitt namn till trots handlar responsive design egentligen lika mycket om teknisk gränssnittsutveckling som design och användarupplevelse. Kortfattat innebär en ”responsiv webbplats” att layouten skall anpassa sig själv och optimeras automatiskt utifrån vilken plattform besökaren surfar från. Läs mer om detta under webbutveckling här.

Lite av det vi gjort inom webb

funkykidz.se