En lysande
digital närvaro

Oavsett verksamhet skapar vi en lysande digital närvaro!
Kort och koncist! Precis som Chillicon webbyrå, i över 15 år.

Scrolla ner
01

Arbetsmodell

Vår arbetsmodell kan kort sammanfattas med orden “effektiv kvalitet”. Alla projekt drivs med enastående arbetsentusiasm och skaparglädje som får era ambitioner och mål att visualiseras blixtrande snabbt. Vi presenterar våra kreationer och rekommendationer utförligt och skriftligt via mail eller videomöte, och ni kan hela tiden följa arbetet digitalt, från första skiss till lansering live.

Möten för att “visa resultatet” lyser dock med oftast med sin frånvaro. Vi anser inte att en design eller känsla skall behöva övertalas. Det är er vision vi jobbar med och ert första intryck på det arbete vi gjort är den viktigaste feedbacken vi kan få. Vi vet även att ni vet att denna typ av ”säljmöten” självklart även skall betalas i slutändan, så vi har helt enkelt optimerat bort denna del. Detta är en arbetsmodell som passar kunder som väljer oss mycket bra då de ofta är tidspressade... eller kostnadsmedvetna (eller båda).

01.

Pris och debiteringsrutiner

Att presentera priser och debiteringsrutiner är en relativt ovanlig företeelse hos webbyråer generellt. Vi tycker om 100% transparens och har därför inget emot att presentera både vår prissättning och andra debiteringsrutiner publikt. Vi debiterar 1000kr/timme (ex moms) och arbetar normalt sett mot löpande debitering. Självklart kan vi uppskatta omfång på ett projekt för att på så sätt ge en indikation för hela projektet. Vi går aldrig över en indikerad tid utan att först (och i god tid) stämma av så att önskemål och behov kan revideras om det behövs för att möta en budget. Att arbeta mot ett fast pris är alltså ovanligt, hos oss debiterar vi endast de arbetstimmar som behövs. Vi tycker det är rättvist och oftast är det även mest fördelaktigt jämfört med fast offert som skall täcka in alla eventualiteter.

Debitering sker vanligtvis vid varje månadslut med 30-dagars betalningsvillkor. En detaljerad tidrapport följer med alla fakturor där det tydligt framgår hur vi spenderat den debiterade tiden. Vi tidrapporterar ner på 15-minuters nivå så hos oss behöver inte en liten, snabb uppdatering kosta en hel timme.

02.