En lysande
digital närvaro

Oavsett verksamhet skapar vi en lysande digital närvaro!
Kort och koncist! Precis som Chillicon webbyrå, i över 15 år.

Scrolla ner
01

Webb, reklam och trycksaker

Professionell och kreativ webbdesign är ett område som vi stolt framhäver lite extra tillsammans med lång erfarenhet inom webbutveckling och programmering. Men vi gör så mycket mer… Vi skapar PWA (Progressive Web App) lösningar. Vi formger logotyper och grafiskt profilmaterial med kreativ höjd, vi producerar nyhetsbrev, kampanjer och banners som får dina besökare att dra på mungipan. Och sist, men inte minst, vi assisterar med löpande underhåll av all er digitala närvaro.

01.

Våra tjänster

Med erfarenhet inom webb som sträcker sig tillbaka till sent 90-tal har vi en bred palett med kompetensområden.

Webbdesign

Professionell och kreativ webbdesign är ett område som vi stolt framhäver lite extra. Att en av oss deltog i webbdesigntävlingen som anordrandes på Internet World mässan så tidigt som 1997 känns lite extra meriterande.

01.

Webbutveckling

Hand i hand med webbdesign är webbutveckling och gränssnittsprogrammering också ett område där vi har spetskompetens. HTML/CSS/Script som är strukturerad och validerad är komponenter i detta kompetensområde.

02.

Systemutveckling

Vi skräddarsyr kompletta systemlösningar helt utifrån behov, allt från enkla publiceringsmoduler till större system med funktioner såsom ehandel, faktura/betallösningar, publiceringsverktyg, integrering mot andra system etc.

03.

Prototyputveckling

För mer komplexa användarflöden är det ofta en värdefull approach att simulera tänkt upplägg innan systemutveckling tar vid och implementeras. En klickbar prototyp blir då en effektiv och naturlig del i utvecklingen. Prototypen kan användas både för intern förankring av kommande funktioner, men är även mycket värdefullt för konkreta användartester.

04.

Apputveckling

PWA (Progressive Web App) fungerar och ser ut precis som en vanlig app för använderen men är i själva verket en responsiv webbplats. Fördelarna är många, den fungerar för alla oavsett operativsystem, kräver mindre integration, är billigare att producera och enklare att uppdatera utan krångliga versionshanteringar.

05.

Trycksaker

En väl genomtänkt trycksak är skillnaden mellan att lyckas eller misslyckas med mer traditionell, tryckt marknadsföring. Vi skapar allt från flyers, foldrar till vepor och kataloger.

06.

Logotyper

Logotypen är företagets främsta budbärare och bör formges med eftertanke och inneboende värden som representerar företaget. Vi formger träffsäkra loggor som stärker ditt företags budskap och värderingar.

07.

Grafiska profiler

Att skapa stark och genomslagskraftig digital design är det vi jobbar mest med, men det är därför inte konstigt att vi är lika starka på att skapa grafiskt manér även för andra typer av presentationsmaterial såsom annonser, visitkort, broschyrer, vepor, mässmaterial etc.

08.
02.